Menu

Thermo, hőszigetelt üveg csere akár lakás biztosításra is.  Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék.  Hivjon minket     +36 70 391 4030

Hőálló biztonsági szauna üveg készítés Kiemelt

Vállalunk speciális szauna üveg készítést egyedi méretre, beépítéssel. Hőálló üvegek, akár reflexiós kivitelben 2 vagy 3 rétegű thermo, hőszigetelt biztonsági szaunaüveg szerkezetek gyári igazolással! A hőszigetelt szauna üveg biztosítja a szauna gyorsabb felfűtését és megakadályozza a gyors lehűlés, azaz a hőveszteséget csökkenti lassítja.

A szauna üveg nagy hőingadozásnak van kitéve, az üvegfelülete nem egyenletesen kapja a meleget. Hagyományos üveg esetén az üveg a hőingadozás hatására eltörik. Csak biztonsági üveget szabad használni szauna építésnél. ha szauna üvegre van szüksége kérjen ajánlatot tőlünk!  A hagyományos üveg esetében a hirtelen bekövetkezett (cca 50 fokos) hőmérsékleti különbség fellépésekor, az üveg felületén máris repedések keletkeznek. Ezért javasoljuk a biztonsági szauna üveget.

Vállalunk minden-féle szauna üvegezést, hőszigetelt szauna üvegek cseréjét, pótlását. Csak gyári, gyári igazolással ellátott argon/kripton gázzal és lowE bevonattal ellátott biztonsági több rétegű szaunaüveget építünk be amiről gyári igazolás, certifikációs papírt ad a gyártó.

Legyen szó 2 vagy 3 rétegű biztonsági szauna-gőzkabin-sószoba üvegről, akár hagyományos síküveggel, dekor üveggel, biztonsági üveggel (edzett esg thermo, ragasztott biztonsági fóliás vsg thermo),  akár belátást gátló savmart üveggel is elkésztetjük, kérésre beépítjük thermo hőszigetelt üvegét. Egyedi thermoüveg készítés.

Kérhet előzetesen árajánlatot az szauna üvegcserére, űrlapunk kitöltésével.

Kérjük mérje meg a látható üvegfelületet. Ha van rá mód kérjük fotózza le a sérült üveget a nyílászáróval együtt és töltse fel a képet űrlapunk segítségével. Ekkor egy tájékoztató árat küldünk önnek, amit akár tovább is küldhet biztosítójának (ha ön rendelkezik lakás vagy üveg biztosítással) ahol jóváhagyás után meg is rendelheti a thermoplán üveg cserét.

Helyszíni felmérés, méret és rétegrend pontosítás

Gyártás előtt mindenképpen szükséges a helyszíni felmérés ahol pontosítjuk (lemérjük) az üveg méretét, a szauna üveg pontos vastagságát, a thermoplán üveg rétegrendjét ahol látjuk pontosan a thermo-hőszigetelő üveg felépítését. (üveg vastagság, légrés, üvegfajta, stb) Ilyenkor látjuk az üvegcsere, a thermo, hőszigetelő szauna, gőzkabin üveg beépítésének körülményeit.

szauna üveg gyártás, szauna üveg készítés, szauna üvegek egyedi méretre, hőszigetelt szauna üveg, 2 és 3 rétegű thermoplán üvegek cseréje. Biztonsági szauna üveg készítés - thermoüveg24.

Szauna üveg gyártási, beépítési határidő:

A szauna, gőzkabin üveg, üveg gyárban készül. A megrendelés feltételeinek a teljesítése estén megrendeljük a gyárból a szauna üveget. Az üveg gyártási idő kb 7-15nap. A üveg elkészülte után önnel egyeztetett időpontban beépítjük, a kiszedett sérült - törött üveget, üvegeket külön kérésre elszállítjuk veszélyes hulladék lerakóba. Az üveg baleset veszélyes hulladéknak minősül.

Ha már cserélni kell válassza a legjobbat!

  • Az üvegről gyári igazolás van, ami tartalmazza az üveg gyártási idejét, a pontos gyártási méretet, a thermo üveg felépítésének rétegrendjét valamit a nemesgáz töltöttséget és az alkalmazott bevonatok nevét és számát. Így garantálható hogy magas minőségű, üveget építsünk be önnek.

A sérült üveg cseréje javításnak minősül.  A nyílászáró szétszerelését az üvegcseréhez a legjobb tudásunk szerint végezzük.

Kérdése van? Az üvegezés és azt megelőzően magának a hőszigetelt üvegnek a kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat. Hivjon minket segítünk!

Online ajánlatkérés üvegezésre

Miben segíthetünk?
Biztosítási kárrendezésre lesz?

Segítse munkánkat. Mérje le a látható üvegfelületet

Fotózza le a sérült üveget az ablakkal együtt és töltse fel a képet.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék