Menu

Thermoüveg24 - Az ön partnere Kiemelt

Köszöntjük honlapunkon! Cégünk üvegezéssel azon belül is a thermo, hőszigetelt üvegek cseréjével foglakozik.

Vállalunk minden-féle thermo üvegezést, hőszigetelt üvegek cseréjét, pótlását. Csak gyári, gyári igazolással ellátott argon/kripton gázzal és lowE bevonattal ellátott thermoüveget építünk be amiről gyári igazolás, certifikációs papírt ad a gyártó. Legyen szó 2 vagy 3 rétegű thermo üvegről, akár hagyományos síküveggel, dekor üveggel, biztonsági üveggel (edzett esg thermo, ragasztott biztonsági fóliás vsg thermo),  akár belátást gátló savmart üveggel is elkésztetjük, kérésre beépítjük thermo hőszigetelt üvegét. Egyedi thermoüveg készítés.

  • Thermo üveg csere műanyag ajtóba, ablakba, műanyag nyílászáróba
  • Thermo üveg csere fa ablakba, fa ajtóba nyílászáróba
  • Thermo üveg csere fém, vas ablakba, vas ajtóba, fém nyílászáróba
  • Thermo, hőszigetelt üveg csere bevilágiasító ablakba, tetőtéri ablakba
  • Hőálló, hőszigetelő szauna üvegek egyedi méretre biztonsági üvegböl

 

Hogyan működik thermo üveg csere beépítés szolgáltatásunk?

Kérhet előzetesen árajánlatot az üvegcserére, űrlapunk kitöltésével. Néhány adat megadása szükséges hozzá.

Kérjük mérje meg a látható üvegfelületet. Ha van rá mód kérjük fotózza le a sérült üveget a nyílászáróval együtt és töltse fel a képet űrlapunk segítségével. Ekkor egy tájékoztató árat küldünk önnek, amit akár tovább is küldhet biztosítójának (ha ön rendelkezik lakás vagy üveg biztosítással) ahol jóváhagyás után meg is rendelheti a thermoplán üveg cserét.

Helyszíni felmérés, méret és rétegrend pontosítás

Gyártás előtt mindenképpen szükséges a helyszíni felmérés ahol pontosítjuk (lemérjük) az üveg méretét, a thermoüveg pontos vastagságát, a thermoplán üveg rétegrendjét ahol látjuk pontosan a thermo-hőszigetelő üveg felépítését. (üveg vastagság, légrés, üvegfajta, stb) Ilyenkor látjuk az üvegcsere, a thermo, hőszigetelő üveg beépítésének körülményeit.

Thermo üveg gyártási, beépítési határidő:

A thermo, hőszigetelt üveg üveg gyárban készül. A megrendelés feltételeinek a teljesítése estén megrendeljük a gyárból a thermo üveget. A thermo üveg gyártási idő kb 1 hét. A thermo üveg elkészülte után önnel egyeztetett időpontban beépítjük, a kiszedett sérült - törött üveget, üvegeket külön kérésre elszállítjuk veszélyes hulladék lerakóba. Az üveg baleset veszélyes hulladéknak minősül.

Thermoüveg árak, beépítési költségek, kiszállási díjak

A gyártandó thermo üveg mérete, a beépítés körülménye és a beépítési helyszín hely határozza meg a beépítés költéségét. Pl a tetőtéri üvegcserének külön szerelési költsége van, mivel a komplett szerkezetet ki kell venni és szét kell szerelni. A thermo üveg cseréhez min. 2 ember szükséges, nagyobb méret esetén 3 fő de akár 4 fő is hiszen az üvegnek nagy súlya van és nehezen fogható, szállítható a helyére biztonságosan amit be is kell emelni a helyére. Pontos árat az üvegcserére ezeknek a körülményeknek a tudatában tudunk adni. Jumbo méret esetén gépi technikával lehet kicserélni az üveget.

Fix árak! Velünk számolhat! Kérjen ajánlatot az üveg cserére.

Milyen hőszigeteltő üveget építünk be?

Csak gyári hőszigetelt, thermoplán üveget. A gyári thermo, hőszigetelt üveg emberi kéz érintése nélküli autómata hőszigetelt üveg gyártó gépsoron zárt rendszerben, eleve argon/kriptongáz környezetben készül. Az üveg belső-külső oldalát úgynevezett lowE (ejsd lojé) bevonattal látják el a jobb hőszigetelőérték elérése miatt. Az üvegről gyári igazolás van, ami tartalmazza az üveg gyártási idejét, a pontos gyártási méretet, a thermo üveg felépítésének rétegrendjét valamit a nemesgáz töltöttséget. Így garantálható hogy magas minőségű, üveget építsünk be önnek.

A sérült üveg cseréje javításnak minősül.  A nyílászáró szétszerelését az üvegcseréhez a legjobb tudásunk szerint végezzük.

Online ajánlatkérés üvegezésre

Miben segíthetünk?
Biztosítási kárrendezésre lesz?

Segítse munkánkat. Mérje le a látható üvegfelületet

Fotózza le a sérült üveget az ablakkal együtt és töltse fel a képet.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék