Menu

Üveg hőszigetelő képessége

pl: 2 rétegű 24mm-es üvegek 4 Float -16 alu távtartó argon gáz- 4 Low-E) Ug=1,0W/m2K hőátbocsájtási tényező, pl 3 rétegű thermo üveg, argongázzal és melegperemmel elérhető legmagasabb hőszigetelési tényező az Ug=0,5W=m2K.

Bővebben...

Az üvegre ragasztott álosztó

Előnye, hogy a ragasztott álosztók valódi felületet alkotnak az ablakon úgy, hogy az ablak hőszigetelő képessége sem romlik, sőt még olcsóbb is, mint a valódi osztó.

Bővebben...

A valódi üveg osztó

Sokszor találkozunk olyan nagyméretű ablakokkal, és óriási ablaküveg felületekkel, amelyek csak vastagabb üveg alkalmazásával kivitelezhetők. A vastagabb üveg azonban jelentősen megdrágítja az ablak árát. Ennek kiküszöbölésére ideális megoldás az ablak felosztása több, kisebb, önálló részre valódi osztókkal.

Bővebben...

Az üveg közötti álosztó

Ahogy a nevében is benne van, az álosztó a két üvegtábla között helyezkedik el. Az üvegközti álosztók többféle színben elérhetőek. Az álosztó az üvegrétegek között elhelyezve (18, 26, 45 mm széles)

Bővebben...

Melegperemes fokozott hőszigetelő üveg

A meleperemes távtartó alkalmazásával további jelentős energiamegtakarítást érhetünk el, és a helyiségek klímája is tovább javítható. A melegperemes üvegezés kétrétegű üvegeknél és háromrétegű üvegezés esetén is egyaránt alkalmazható!

Bővebben...

 

Online ajánlatkérés üvegezésre

Fotózza le a sérült üveget az ablakkal együtt és töltse fel a képet.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB
    captcha

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék